Ökológiai sövény csemetecsomag, 7 faj, 14 szabadgyökerű csemete

8400 Ft

Csomagunk fajaiból az élővilág számára kiemelten hasznos sövényt vagy bozótost, madárbarát sarkot ültethetsz. Minden faj kiemelkedően hasznos az állatok életében.

Készleten

Leírás

Csemetéinket gyökércsomagoltan küldjük: gyökerük nedves fűrészporba kerül, amit fóliával borítunk. Ilyen csomagolásban hűvös, fagymentes helyen ültetésig tárolhatók, akár tavaszig is. Bármikor ültethetők amikor a talaj nincs átfagyva. Télen sincs akadálya az ültetésnek, nem kell megvárni vele a tavaszt! Minél hamarabb földbe kerülnek annál jobb. Ültetés után már nem árt nekik a fagy.
Ha bővebben érdekel az ültetés mikéntje, akkor olvasd el az erről szóló cikkünket!
A csemeték postázása 60 cm hosszú dobozban történik. A tölgyek erős, vastag karógyökerük miatt ebbe a méretbe már nehezen férnek bele. A csemetéket megpróbáljuk sérülés nélkül behajtogatni a dobozba, de elképzelhető, hogy méretre kell vágnunk őket. Ha ezt nem szeretnéd, akkor felár ellenében nagyobb, 120 cm-es dobozban is tudunk postázni. Ehhez választ a postázási módok közül a „GLS nagy méretű csomag” elnevezésű lehetőséget.

Leírás:

Csomagunk fajaiból az élővilág számára kiemelten hasznos sövényt vagy bozótost, madárbarát sarkot ültethetsz. Minden faj kiemelkedően hasznos az állatok életében. Sokféle rovar él rajtuk, ami eteti a madarakat, miközben bogyókat is terem a számukra és biztonságos búvóhelyet nyújt.

A csomag tartalma 14 db csemete, amiket fél-egy méterenként telepíthetsz, attól függően, hogy mennyire szeretnéd, ha gyorsan összezárna a sövényed. Ennek megfelelően 7-14 méternyi sövényre elegendő csemetét kapsz.

A következő fajokat tartalmazza a csomag:

Mezei juhar (Acer campestre), 2 db csemete:

 

Egybibés galagonya (Crataegus monogyna), 2 db csemete:

 

Veresgyűrű som (Cornus sanguinea), 2 db csemete:

 

Kökény (Prunus spinosa), 2 db csemete:

 

Vadrózsa, gyepü rózsa (Rosa canina), 2 db csemete:

 

Kosárkötő fűz (Salix viminalis), 2 db csemete:

 

Fekete bodza (Sambucus nigra), 2 db csemete:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ökológiai sövény csemetecsomag, 7 faj, 14 szabadgyökerű csemete” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük