Ökológiai sövény csemetecsomag, 7 faj, 14 szabadgyökerű csemete

Csomagunk fajaiból az élővilág számára kiemelten hasznos sövényt vagy bozótost, madárbarát sarkot ültethetsz. Minden faj kiemelkedően hasznos az állatok életében.
Csomag tartalma
Nincs raktáron
8 400 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Csemetéinket gyökércsomagoltan küldjük: gyökerük nedves fűrészporba kerül, amit fóliával borítunk. Ilyen csomagolásban hűvös, fagymentes helyen ültetésig tárolhatók, akár tavaszig is. Bármikor ültethetők amikor a talaj nincs átfagyva. Télen sincs akadálya az ültetésnek, nem kell megvárni vele a tavaszt! Minél hamarabb földbe kerülnek annál jobb. Ültetés után már nem árt nekik a fagy. Ha bővebben érdekel az ültetés mikéntje, akkor olvasd el az erről szóló cikkünket! A csemeték postázása 60 cm hosszú dobozban történik. A tölgyek erős, vastag karógyökerük miatt ebbe a méretbe már nehezen férnek bele. A csemetéket megpróbáljuk sérülés nélkül behajtogatni a dobozba, de elképzelhető, hogy méretre kell vágnunk őket. Ha ezt nem szeretnéd, akkor felár ellenében nagyobb, 120 cm-es dobozban is tudunk postázni. Ehhez választ a postázási módok közül a "GLS nagy méretű csomag" elnevezésű lehetőséget.

Leírás:

Csomagunk fajaiból az élővilág számára kiemelten hasznos sövényt vagy bozótost, madárbarát sarkot ültethetsz. Minden faj kiemelkedően hasznos az állatok életében. Sokféle rovar él rajtuk, ami eteti a madarakat, miközben bogyókat is terem a számukra és biztonságos búvóhelyet nyújt. A csomag tartalma 14 db csemete, amiket fél-egy méterenként telepíthetsz, attól függően, hogy mennyire szeretnéd, ha gyorsan összezárna a sövényed. Ennek megfelelően 7-14 méternyi sövényre elegendő csemetét kapsz.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!