Nyírható sövény csemetecsomag, 6 faj, 12 szabadgyökerű csemete

7200 Ft

Nyírható, de azért természetközeli sövényünkben az élővilág is jól érzi magát. Ezek a növények fontos szerepet töltenek be a madarak, rovarok, és más állatok életében.

Készleten

Leírás

Csemetéinket gyökércsomagoltan küldjük: gyökerük nedves fűrészporba kerül, amit fóliával borítunk. Ilyen csomagolásban hűvös, fagymentes helyen ültetésig tárolhatók, akár tavaszig is. Bármikor ültethetők amikor a talaj nincs átfagyva. Télen sincs akadálya az ültetésnek, nem kell megvárni vele a tavaszt! Minél hamarabb földbe kerülnek annál jobb. Ültetés után már nem árt nekik a fagy.
Ha bővebben érdekel az ültetés mikéntje, akkor olvasd el az erről szóló cikkünket!
A csemeték postázása 60 cm hosszú dobozban történik. A tölgyek erős, vastag karógyökerük miatt ebbe a méretbe már nehezen férnek bele. A csemetéket megpróbáljuk sérülés nélkül behajtogatni a dobozba, de elképzelhető, hogy méretre kell vágnunk őket. Ha ezt nem szeretnéd, akkor felár ellenében nagyobb, 120 cm-es dobozban is tudunk postázni. Ehhez választ a postázási módok közül a „GLS nagy méretű csomag” elnevezésű lehetőséget.

Leírás:

Nyírható, de azért természetközeli sövényt szeretnél, ahol az élővilág is jól érzi magát? Ez a csomag neked való! Minden tagja jól viseli a nyírást, miközben fontos szerepet töltenek be a madarak, rovarok, és más állatok életében.

A csomag tartalma 12 db csemete, amiket fél-egy méterenként telepíthetsz, attól függően, hogy mennyire szeretnéd, ha gyorsan összezárna a sövényed. Ennek megfelelően 6-12 méternyi sövényre elegendő csemetét kapsz.

A következő fajokat tartalmazza a csomag:

Mezei juhar (Acer campestre), 2 db csemete:

 

Egybibés galagonya (Crataegus monogyna), 2 db csemete:

 

Közönséges fagyal (Ligustrum vulgare), 2 db csemete:

 

Télizöld fagyal (Ligustrum ovalifolium), 2 db csemete:

 

Rekettyefűz (Salix cinerea), 2 db csemete:

 

Kosárkötő fűz (Salix viminalis), 2 db csemete:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nyírható sövény csemetecsomag, 6 faj, 12 szabadgyökerű csemete” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük