Madárbarát rovartermő csemetecsomag nedves helyre, 6 faj, 12 szabadgyökerű csemete

7200 Ft

A hasznos kerti madarak mind rovarevők. Nekik próbálunk kedvezni olyan növényekkel, amiken sok rovar terem. Átlagos vagy nedves területre ajánlott.

Készleten

Leírás

Csemetéinket gyökércsomagoltan küldjük: gyökerük nedves fűrészporba kerül, amit fóliával borítunk. Ilyen csomagolásban hűvös, fagymentes helyen ültetésig tárolhatók, akár tavaszig is. Bármikor ültethetők amikor a talaj nincs átfagyva. Télen sincs akadálya az ültetésnek, nem kell megvárni vele a tavaszt! Minél hamarabb földbe kerülnek annál jobb. Ültetés után már nem árt nekik a fagy.
Ha bővebben érdekel az ültetés mikéntje, akkor olvasd el az erről szóló cikkünket!
A csemeték postázása 60 cm hosszú dobozban történik. A tölgyek erős, vastag karógyökerük miatt ebbe a méretbe már nehezen férnek bele. A csemetéket megpróbáljuk sérülés nélkül behajtogatni a dobozba, de elképzelhető, hogy méretre kell vágnunk őket. Ha ezt nem szeretnéd, akkor felár ellenében nagyobb, 120 cm-es dobozban is tudunk postázni. Ehhez választ a postázási módok közül a „GLS nagy méretű csomag” elnevezésű lehetőséget.

Leírás:

A hasznos kerti madarak mind rovarevők. Csomagunkban nekik próbálunk kedvezni olyan növényekkel, amiken sok rovar terem. Ne a haszonnövényeiden szaporítsd a rovarokat, adj nekik külön élőhelyet! Ha a csomagunkban szereplő csemetéket elülteted ültetsz, akkor a kerted növényvédelméhez szükséges rovarevő madarakat és ragadozó rovarokat vonzod magadhoz. Biokertészek, permakultúrás kertészek számára ideális megoldás!

Ez a csomag a nedvesebb területekre, jobb vízellátottság mellett, vagy öntözött területeken használható.

A következő fajokat tartalmazza a csomag:

Mézgás éger (Alnus glutinosa), 2 db csemete:

 

Kocsányos tölgy (Quercus robur), 2 db csemete:

 

Fehér fűz (Salix alba), 2 db csemete:

 

Rekettyefűz (Salix cinerea), 2 db csemete:

 

Madárcseresznye (Cerasus avium), 2 db csemete:

 

Zselnicemeggy (Padus avium ssp. padus), 2 db csemete:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Madárbarát rovartermő csemetecsomag nedves helyre, 6 faj, 12 szabadgyökerű csemete” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük