Madárbarát rovartermő csemetecsomag nedves helyre, 6 faj, 12 szabadgyökerű csemete

Madárbarát rovartermő csemetecsomag nedves helyre, 6 faj, 12 szabadgyökerű csemete
Madárbarát rovartermő csemetecsomag nedves helyre, 6 faj, 12 szabadgyökerű csemete
A hasznos kerti madarak mind rovarevők. Nekik próbálunk kedvezni olyan növényekkel, amiken sok rovar terem. Átlagos vagy nedves területre ajánlott.
Csomag tartalma
Nincs raktáron
7 200 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Csemetéinket gyökércsomagoltan küldjük: gyökerük nedves fűrészporba kerül, amit fóliával borítunk. Ilyen csomagolásban hűvös, fagymentes helyen ültetésig tárolhatók, akár tavaszig is. Bármikor ültethetők amikor a talaj nincs átfagyva. Télen sincs akadálya az ültetésnek, nem kell megvárni vele a tavaszt! Minél hamarabb földbe kerülnek annál jobb. Ültetés után már nem árt nekik a fagy. Ha bővebben érdekel az ültetés mikéntje, akkor olvasd el az erről szóló cikkünket! A csemeték postázása 60 cm hosszú dobozban történik. A tölgyek erős, vastag karógyökerük miatt ebbe a méretbe már nehezen férnek bele. A csemetéket megpróbáljuk sérülés nélkül behajtogatni a dobozba, de elképzelhető, hogy méretre kell vágnunk őket. Ha ezt nem szeretnéd, akkor felár ellenében nagyobb, 120 cm-es dobozban is tudunk postázni. Ehhez választ a postázási módok közül a "GLS nagy méretű csomag" elnevezésű lehetőséget.

Leírás:

A hasznos kerti madarak mind rovarevők. Csomagunkban nekik próbálunk kedvezni olyan növényekkel, amiken sok rovar terem. Ne a haszonnövényeiden szaporítsd a rovarokat, adj nekik külön élőhelyet! Ha a csomagunkban szereplő csemetéket elülteted ültetsz, akkor a kerted növényvédelméhez szükséges rovarevő madarakat és ragadozó rovarokat vonzod magadhoz. Biokertészek, permakultúrás kertészek számára ideális megoldás!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!