Madárbarát fák csemetecsomag, 6 faj, 12 szabadgyökerű csemete

7200 Ft

Csomagunkkal egy madárbarát  kert vázát hozhatod létre. Ezek a fák a klasszikus, bogyótermő funkción kívül rengeteg rovarnak is otthont adnak, amik a rovarevő madarakat táplálják.

Készleten

Leírás

Csemetéinket gyökércsomagoltan küldjük: gyökerük nedves fűrészporba kerül, amit fóliával borítunk. Ilyen csomagolásban hűvös, fagymentes helyen ültetésig tárolhatók, akár tavaszig is. Bármikor ültethetők amikor a talaj nincs átfagyva. Télen sincs akadálya az ültetésnek, nem kell megvárni vele a tavaszt! Minél hamarabb földbe kerülnek annál jobb. Ültetés után már nem árt nekik a fagy.
Ha bővebben érdekel az ültetés mikéntje, akkor olvasd el az erről szóló cikkünket!
A csemeték postázása 60 cm hosszú dobozban történik. A tölgyek erős, vastag karógyökerük miatt ebbe a méretbe már nehezen férnek bele. A csemetéket megpróbáljuk sérülés nélkül behajtogatni a dobozba, de elképzelhető, hogy méretre kell vágnunk őket. Ha ezt nem szeretnéd, akkor felár ellenében nagyobb, 120 cm-es dobozban is tudunk postázni. Ehhez választ a postázási módok közül a „GLS nagy méretű csomag” elnevezésű lehetőséget.

Leírás:

Csomagunkkal egy madárbarát  kert vázát hozhatod létre. Ezek a fák a klasszikus, bogyótermő funkción kívül rengeteg rovarnak is otthont adnak, amik a rovarevő madarakat táplálják. Tökéletes választás madárbarát vagy természetközeli kertekbe, erdők faállományának gazdagabbá tételéhez.

A következő fajokat tartalmazza a csomag:

Madárcseresznye (Cerasus avium), 2 db csemete:

 

Sajmeggy (Cerasus mahaleb), 2 db csemete:

 

Vadalma (Malus sylvestris), 2 db csemete:

 

Zselnicemeggy (Padus avium ssp. padus), 2 db csemete:

 

Vadkörte (Pyrus pyraster), 2 db csemete:

 

Török mogyoró (Corylus colurna), 2 db csemete:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Madárbarát fák csemetecsomag, 6 faj, 12 szabadgyökerű csemete” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük