Madárbarát búvóhely csemetecsomag, 6 faj, 12 szabadgyökerű csemete

7200 Ft

Ebben a csomagban a madarak búvóhelyeire és fészkelőhelyeire koncentrálunk. A sok örökzöld és tövises növény mind ebben segít.

Készleten

Leírás

Csemetéinket gyökércsomagoltan küldjük: gyökerük nedves fűrészporba kerül, amit fóliával borítunk. Ilyen csomagolásban hűvös, fagymentes helyen ültetésig tárolhatók, akár tavaszig is. Bármikor ültethetők amikor a talaj nincs átfagyva. Télen sincs akadálya az ültetésnek, nem kell megvárni vele a tavaszt! Minél hamarabb földbe kerülnek annál jobb. Ültetés után már nem árt nekik a fagy.
Ha bővebben érdekel az ültetés mikéntje, akkor olvasd el az erről szóló cikkünket!
A csemeték postázása 60 cm hosszú dobozban történik. A tölgyek erős, vastag karógyökerük miatt ebbe a méretbe már nehezen férnek bele. A csemetéket megpróbáljuk sérülés nélkül behajtogatni a dobozba, de elképzelhető, hogy méretre kell vágnunk őket. Ha ezt nem szeretnéd, akkor felár ellenében nagyobb, 120 cm-es dobozban is tudunk postázni. Ehhez választ a postázási módok közül a „GLS nagy méretű csomag” elnevezésű lehetőséget.

Leírás:

Ebben a csomagban a madarak búvóhelyeire és fészkelőhelyeire koncentrálunk. A sok örökzöld és tövises növény mind ebben segít. Kevés az őshonos örökzöld faj, ezért kénytelenek voltunk több idegenhonost is beválogatni, mert fontos, hogy legyen örökzöld növény a kertben. A téli esőtől, széltől, hidegtől védik a madarakat. Persze az idegenhonos fajok termését is megeszik.

A következő fajokat tartalmazza a csomag:

Egybibés galagonya (Crataegus monogyna), 2 db csemete:

 

Kökény (Prunus spinosa), 2 db csemete:

 

Vadrózsa, gyepü rózsa (Rosa canina), 2 db csemete:

 

Télizöld fagyal (Ligustrum ovalifolium), 2 db csemete:

 

Erdei fenyő (Pinus sylvestris), 2 db csemete:

 

Arizonai ciprus (Cupressus arizonica), 2 db csemete:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Madárbarát búvóhely csemetecsomag, 6 faj, 12 szabadgyökerű csemete” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük