Kutyabenge (Frangula alnus) szabadgyökeres csemete

700 Ft-tól

Szép formájú cserje, dísznövényként is megállja a helyét. Erdőszéleken, ritkás erdőkben nő. Ma is sokszor használt gyógynövény.

Leírás

Szabadgyökeres csemetéket árusítunk, föld feletti mérete 40-70 cm.

Csemetéinket gyökércsomagoltan küldjük: gyökerük nedves fűrészporba kerül, amit fóliával borítunk. Ilyen csomagolásban hűvös, fagymentes helyen ültetésig tárolhatók, akár tavaszig is. Bármikor ültethetők amikor a talaj nincs átfagyva. Télen sincs akadálya az ültetésnek, nem kell megvárni vele a tavaszt! Minél hamarabb földbe kerülnek annál jobb. Ültetés után már nem árt nekik a fagy.
Ha bővebben érdekel az ültetés mikéntje, akkor olvasd el az erről szóló cikkünket!
A csemeték postázása 60 cm hosszú dobozban történik. Az ennél nagyobb csemetéket megpróbáljuk sérülés nélkül behajtogatni a dobozba, de elképzelhető, hogy méretre kell vágnunk őket. Ha ezt nem szeretnéd, akkor felár ellenében nagyobb, 120 cm-es dobozban is tudunk postázni. Ehhez választ a postázási módok közül a „GLS nagy méretű csomag” elnevezésű lehetőséget.

Leírás:

Szép formájú cserje, dísznövényként is megállja a helyét. Erdőszéleken, ritkás erdőkben nő. A meszes talajt elviseli, de nem szereti. A természetben főleg mészmentes talajon nő. Virága apró, jelentéktelen, de a fekete bogyóit a madarak nagyon szeretik. Ma is sokszor használt gyógynövény.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kutyabenge (Frangula alnus) szabadgyökeres csemete” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük