Díszfa csemetecsomag, 5 faj, 10 szabadgyökerű csemete

Legszebb fáinkat válogattuk össze ebbe a csomagba. Mind őshonos vad fafaj, de díszfaként is megállják a helyüket.
Csomag tartalma
Nincs raktáron
6 000 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Csemetéinket gyökércsomagoltan küldjük: gyökerük nedves fűrészporba kerül, amit fóliával borítunk. Ilyen csomagolásban hűvös, fagymentes helyen ültetésig tárolhatók, akár tavaszig is. Bármikor ültethetők amikor a talaj nincs átfagyva. Télen sincs akadálya az ültetésnek, nem kell megvárni vele a tavaszt! Minél hamarabb földbe kerülnek annál jobb. Ültetés után már nem árt nekik a fagy.
Ha bővebben érdekel az ültetés mikéntje, akkor olvasd el az erről szóló cikkünket!
A csemeték postázása 60 cm hosszú dobozban történik. A tölgyek erős, vastag karógyökerük miatt ebbe a méretbe már nehezen férnek bele. A csemetéket megpróbáljuk sérülés nélkül behajtogatni a dobozba, de elképzelhető, hogy méretre kell vágnunk őket. Ha ezt nem szeretnéd, akkor felár ellenében nagyobb, 120 cm-es dobozban is tudunk postázni. Ehhez választ a postázási módok közül a "GLS nagy méretű csomag" elnevezésű lehetőséget.

Legszebb fáinkat válogattuk össze ebbe a csomagba. Mind őshonos vad fafaj, de díszfaként is megállják a helyüket. A kert élővilágát is gazdagítja a rajtuk élő számtalan rovar, és az azokra vadászó madarak. Ha természetközeli kertre vágysz, de a látvány is fontos, akkor ezt a csomagot neked találták ki!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!