Növényekkel, Tanácsadással és Tervezéssel segítjük a természetközeli kertészeket

Webáruházunkban megtalálod a permakultúrás és természetközeli kertek sokszor nehezen beszerezhető növényeit: őshonos vadvirágok, vadgyümölcsök, madárbarát fák, ritka és hagyományos kerti zöldségfélék, mediterrán növények magvait és csemetéit.

Nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Szaktanácsadással és kerttervezéssel is segítünk permakultúrás, természetközeli, madárbarát kerted megálmodásában.

Kérdése van?

Keressen minket nyugodtan, bármilyen kérdése merült fel a nővényeinkkel kapcsolatban vagy ha nem tud dűlőre jutni valamilyen problémával a kertjében! - szívesen segítünk akár telefonon, akár személyesen!

Ismerjen meg minket!

Köszöntelek oldalunkon! Barna János vagyok.

Párommal 2020 óta családi vállalkozásunkban segítjük fenntartható permakultúrás kertek tervezését és építését szerte a világban. Mikor 2018 tájékán elkezdtünk építeni erdőkertünket a tanyánkon, nehezen tudtunk őshonos növényeket beszerezni. Ezért indítottuk el webáruházunkat, amit azóta is folyamatosan új fajokkal bővítünk.

Azóta elvégeztük a legelismertebb magyar és nemzetközi permakultúrás tervezői és oktatói tanfolyamokat, és ma már sok környezetbarát kertésznek segítünk szaktanácsadással, kerttervezéssel és oktatással.

Ha jobban érdekel mivel foglalkozunk nap mint nap, csatlakozz több mint hatezer fős természetbarát kertész közösségünkhöz!

Kapcsolat Közösségünk