Szállítási feltételek

Webáruházunkban csak Magyarországon belülre vállalunk postázást. Külföldre történő rendeléshez kérlek keress meg elérhetőségeink valamelyikén.

A megrendeléseket érkezési sorrendben dolgozzuk fel. Igyekszünk minél előbb postára adni a rendeléseket, de előfordulhat néhány napos csúszás. Vállaljuk, hogy rendelésedet 7 napon belül postára adjuk. Arra viszont nem tudunk garanciát vállalni, hogy a szállító cég mennyi idő alat kézbesíti a csomagot. tipikusan ez 2-3 nap szokott lenni, de csúszások előfordulhatnak, különösen a zsúfold decemberi időszakban.

A rendeléseket a Magyar Posta és a Foxpost szolgáltatásaival juttatjuk el hozzád. A következő lehetőségek közül választhatsz:

Kis méretű magok esetén, amik légpárnás borítékban szállíthatók:

Foxpost csomagautomatába 989 Ft
Foxpost csomagautomatába utánvéttel 1180 Ft
Foxpost házhozszállítás 1725 Ft
Foxpost házhozszállítás utánvéttel 1917 Ft
Magyar Posta levél 430 Ft (nyomkövetés nem lehetséges!)
Magyar Posta ajánlott elsőbbségi levél 995 Ft
Magyar Posta üzleti csomag 2075 Ft
Magyar Posta üzleti csomag utánvéttel 2765 Ft

Sajnos a Magyar Postánál utánvét csak a csomagokhoz kérhető, ezért a levélként feladott küldeményeknél csak előre fizetés lehetséges.

Nagy méretű magok esetén.:

Foxpost csomagautomatába 779 Ft
Foxpost csomagautomatába utánvéttel 929 Ft
Foxpost házhozszállítás 1359 Ft
Foxpost házhozszállítás utánvéttel 1509 Ft
Magyar Posta üzleti csomag 2075 Ft
Magyar Posta üzleti csomag utánvéttel 2765 Ft

Webáruházunk automatikusan az adott rendelésnél használható szállítási módokat fogja felajánlani.

A küldemények nyomkövetésére a következő oldalak használhatók:

Magyar Posta nyomkövetés: https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

Foxpost csomagkövetés: https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/

Extrém időjárásban növényeket, gumókat, hagymákat nem postázunk. Igyekszünk nyomon követni az időjárás változását, és, szükség esetén a weboldalunkon leállítjuk a rendelés lehetőségét. Előfordulhat azonban olyan váratlan helyzet, amikor a megrendelt termékek postázását kockázatosnak ítéljük. Ilyen esetben a késés tényéről és a várható szállítás időpontjáról e-mailben tájékoztatást küldünk.

Az általunk szállított magok és növények minősége nagyon fontos a számunkra. Csak olyan terméket küldünk vásárlóinknak, aminek a minőségében, a túlélésében biztosak vagyunk. Ennek ellenére előfordulhat olyan helyzet, amikor nem vagy elégedett a megrendelt termékkel. Ilyen esetben kérjük minél előbb keress meg bennünket az elérhetőségeink valamelyikén, és igyekszünk megoldást találni. Természetesen felelősséget vállalni csak a postára adás pillanatáig tudunk. A kézhezvétel utáni eseményekre, az esetleges elfagyásra, kiszáradásra, nem megfelelő vetésre felelősséget vállalni nem tudunk. Ezért kérjük, hogy olvasd el a vetési útmutatónkat és a megvásárolt magoknál megadott vetési módszert. Ha kérdésed van, akkor keress meg bennünket, igyekszünk segíteni mindenféle probléma megoldásában.

A vásárlással elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket. Kérjük, hogy olvasd el mielőtt tőlünk rendelsz.

Bízunk benne, hogy sok örömed leled a tőlünk rendelt növényekben. Szívesen látjuk a visszajelzéseket, a véleményedet az elérhetőségeink bármelyikén.